tisdag 3 oktober 2017

Deppig dag

Deppig start på morgonen. Startade dagen med en uppdatering om vad som hänt i Las Vegas. Känns helt overkligt, ännu verkar ingen veta motivet för den vanvettiga mördaren som sköt ihjäl minst 59 personer och skadade över 500 på en festival. Noterar att han beskrivs som en ensam galning och undrar när det ska kallas terrorism.

Inatt dog Tom Petty, det känns också deppigt. Minns när jag skrev mitt examensarbete på högskolan och spelade "Full Moon Feber" på repeat.

Sen dök Ulf Kristersson (M) upp i rutan. Han fick frågan om han är feminist. Han svarade "-Nej, men jag har tre döttrar och är gift med en kvinna." Så deppigt svar.

Avstod förmiddagens Arbetsutskott för att delta på en begravning. Det var fint men naturligtvis också väldigt sorgligt. Det var en äldre men mycket levnadsglad kvinna som vi tog farväl av.

Sen ringde de från Johannas skola och sa att hon var otröstlig och hade kramp och ont i magen. For till Mjällby för att hämta hem henne. Lugnade sig under eftermiddagen och verkar pigg igen.

På eftermiddagen var det dags för Kommunstyrelsen och sist på dagen budgetsamtal.

Nu väntar två dagar med besök från våra vänorter Malbork i Polen och Wolgast i Tyskland. Det ska bli kul.