fredag 11 december 2015

Härlig helg framför mig

Det är fredag och jag ser verkligen fram emot den här helgen. Jag ska bara ha roligheter för mig!

Idag ska jag besöka en fristående förskola och i eftermiddag ska jag träffa presidiet för det nya Leaderområdet. Landsbygdsutveckling.

Senare i eftermiddag kommer vår S-fullmäktigegrupp hem till oss för lite glöggmys som avslutning på året. Ikväll ska vi gå på teatern La Paloma. 

Det är inte så ofta det sätts upp "riktig" teater i Sölvesborg så det gäller att fånga tillfället. Det här ser jag verkligen fram emot.

Imorgon lördag kommer alla våra barn med sina respektive hem till oss för pepparkaksbak och adventsmys. Det ska bli så mysigt!

På söndag är vi bortbjudna på Luciabrunch, och på eftermiddagen har jag och min syster bjudit Pappa på middag och sen blir det Tsatsiki på bio.

Lyckost mig!

Förresten kan jag bjuda på en rolig och lite pinsam grej;
Jag har ju bjudit hem den socialdemokratiska fullmäktigegruppen till oss ikväll.
När jag skulle skicka ut lite praktisk information om detta via mail, och än en gång hälsa välkommen. Så skickade jag fel. 

Istället skickade jag mailet till samtliga gruppledare för alla partierna i Sölvesborg. De flesta blev glada tror jag. Men det blev ju lite fel. 

Ingen skada är skedd. Jag har nu lovat och försäkrat att jag bjuder hem dem vid annat tillfälle. Det är tur att vi har lätt för skratt och stort tålamod här i Sölvesborg. 
Förresten, boka gärna biljett och gå på teater i Sölvesborg du också!