onsdag 28 oktober 2015

Spännande och intressanta dagar

Det har varit glest med blogginlägg. Mest tror jag för att jag berättar så mycket på andra platser, Facebook, Twitter och Instagram. Men det är flera som frågar efter mina lite längre blogginlägg och det smickrar mig. Dessutom har även jag behov av att få använda lite fler ord för att beskriva hur jag upplever dagarna.

Jag gör väldigt många intressanta saker om dagarna, och jag fördjupar mig i spännande diskussioner. Så visst ska jag berätta lite mer om mina dagar, tankar och möten.

Igår var jag hos Norje Smide på företagsbesök. Det är ett av de företag jag besöker regelbundet, det är jättekul. Nu är det sedan ett par år en ny VD, en "ung kvinna". Och det är så intressant att följa hur företaget nu fortsätter att utvecklas. Igår träffade jag också min kommunalrådskollega i Bromölla. Vi har alltid mycket att prata om.

Idag började jag dagen med att träffa ett gäng och prata om hur vi ska stimulera bostadsbyggande i Sölvesborg. Vi har redan bra fart men jag vill öka den ytterligare. Och framförallt när det gäller mindre lägenheter - för att få ner hyran.

Nu ska jag snart träffa Anders Knutsson, som är ny polischef här i Blekinge. Jag hoppas att jag ska få veta lite mer om den nya polisorganisationen och hur vi påverkas här i Sölvesborg.

Ikväll ska jag träffa en spännande kandidat till jobbet som förbundschef för Sölvesborg-Bromölla kommunalförbund.

Visst har jag spännande och intressanta dagar!