måndag 24 augusti 2015

Mötesdag

Vilken härlig sensommar vi har!
Semestern är slut för längesen men inte sommaren och sommarnätterna, det så få veckor om året, så jag har bestämt mig för att jag prioritera sommarkvällar framför sömn. Åtminstone en tid. Snart är det höst och vinter igen. Och en evig längtan till våren, ljuset och sommaren. Jag får rysningar av tanken på att skotta snö och ta fram vinteroveraller, mössor, vantar, stövlar...

Idag är det måndag och precis som vanligt är den mötesintensiv. Jag börjar måndagen med en avstämning och planering med näringslivschefen och därefter med kommunchefen. Det är korta, effektiva och bra möten. Men otroligt viktiga som avstämning.

Idag ska jag också träffa en rumänsk delegation, vi ska bland annat tala om romernas situation i hemlandet och EU migranternas situation i Sverige.

Ikväll är det åter dags för möte med S-gruppen, det första efter sommaren. Det ser jag fram emot!

Imorgon har vi Kommunstyrelsen och därefter är det dags för mig för två dagars vistelse i Stockholm med SKL. På fredag spelar Lundell i Stockholm så visst borde jag stanna kvar en extra dag...