onsdag 1 april 2015

Tillsammans, Tolerans, Tacksamhet

Det blev en bra kväll igår i nätverket med lokala företagare. Vi fick först en visning av Rådhuset, Sölvesborgshems lokaler, och en presentation av deras byggplaner. Därefter gick vi till Stadshotellet där vi åt en asiatisk buffé och näringslivschef Håkan Andersson berättade om aktuella näringslivsfrågor.

Jag berättade om visioner för kommuner och tog utgångspunkt i grundsärskolans arbete med "Att flyga högt" och låten "Tillsammans kan vi förändra och förändras".Idag är det fullt ös igen och jag ska bland annat träffa Christer Mattsson från Toleransprojektet och Teskedsorden.

Ikväll ska jag förbereda mig för morgondagen som blir en tung dag. Då ska vi ha begravning för Mormor. Jag är glad och tacksam för att hon fick leva ett långt och friskt liv. Men i morgon ska jag ändå vara ledsen för att hennes levande liv nu är slut. Och jag kommer förmodligen att sakna henne i resten av mitt liv.