tisdag 31 mars 2015

Inspirerande värdegrundsarbete i Sölvesborg

Det blir en lång dag idag, och tandställningen har börjat skava lite men inte så mycket.

Dagen började med ärendeberedning inför Kommunstyrelsen, därefter träffade jag samarbetspartierna och hade konstruktiva överläggningar med Willy och Eva-Lena. Nu är jag på väg till lunch för att träffa Christina Nordin som jobbar som handledare med värdegrundsarbetet i Sölvesborgs kommun.

I eftermiddag är det direktionsmöte i Bromölla med vårt gemensamma kommunalförbund och ikväll ska jag träffa lokala företagare på Stadshotellet.

Sölvesborgshems och Sölvesborgs kommun ska gemensamt informera om aktuella frågor i vår kommun. Det ser jag fram emot.

Nu måste jag rusa... hoppas bara det funkar att äta Thaimat med den här tandställningen.