måndag 23 februari 2015

Helgen blev bättre och bättre

Helgen inleddes lite skakigt men blev sedan bättre och bättre.

I fredags eftermiddag stressade jag mig till hjärtklappning för att hinna hem till ett möte med habiliteringen i vårt hem. De skulle komma kl 15. Barn skulle hämtas tidigare och andra barn skulle utplaceras för att detta hembesök skulle fungera. Jag kom hem på gatan kl 15.05, skamsen över att vara försenad men glad när jag såg att de inte kommit än. Tiden gick och när de inte kom ville jag kolla på "kallelsen" igen. Det visade sig att vi var på fel plats. Det var inget hembesök, mötet skulle vara på habiliteringen i Karlshamn. Pinsamt tycker förstås en duktig som uppfostrats till att inte göra fel. Men egentligen är det konstigt att det inte händer oftare med tanke på alla samtal och besök vi har gällande vår dotter.

I lördags hade barnen mellofest och vilken tur att deras kompisar har föräldrar som vi kan stå ut med. Därför blev föräldrarna också inbjudna. Vi hade kul - med tävlingar, glitter och musik.


I söndags var det vilodag. Hemma med film och snacks och gosiga barn. 

Idag är det måndag och jag ska bara göra roliga saker hela dagen!