måndag 16 februari 2015

Det är fortfarande ljust

Veckorna rasar iväg. Plötsligt var det fredag. Och helt nyss tog helgen slut och nu är det måndag eftermiddag.

Den här veckan har barnen i Sölvesborg sportlov, det unnar jag dem. Sen är det snart påsk, vår och sommarlov.

Tips på sportlovsaktiviteter finns bland annat här SPORTLOV

Jag har haft en spännande dag så här långt. Förutom bra strategiska möten på förmiddagen så har jag träffat S-ledamöterna i arbetsmarknadsutskottet. De besökte Sölvesborg och var intresserade av hur vi arbetar med integration och med att bekämpa arbetslöshet. Dessutom pratade vi förstås om en hel del annat intressant inom deras område. Det känns fint och hedrande att de ville besöka Sölvesborg.

Nu ska jag snart köra mot Karlshamn för partimöte med distriktsstyrelsen. Det ser jag fram emot. Och jag noterar - det är fortfarande ljust där ute!