fredag 12 december 2014

Tidig fredagkväll

Jag steg upp mitt i natten för att flyga till Stockholm och sammanträde med Partistyrelsen.

På flyget fick jag sällskap med Petrus, vi hann också med en frukost på café Vete-Katten i Stockholm innan han gick till sitt möte med IF Metall och jag till Partistyrelsen.

På eftermiddagen låg den här länken ute på IF Metalls hemsida.

Petrus Eriksson, vice klubbordförande på AKK Sweden AB i Karlshamn, instämmer och menar att det är viktigt att vi i den egna organisationen alltid strävar efter jämlikhet och jämställdhet. Därför är vi en feministisk organisation.
- Som ung kille inom IF Metall har jag hela tiden blivit puffad framåt och utvecklats i min roll som förtroendevald. Men jag har också sett att detta inte alls är lika självklart när det gäller unga tjejer.Vi kan våra stolta över våra många begåvningar från Blekinge.

Det är tidig fredag kväll men jag har varit vaken i sjutton timmar.