torsdag 11 december 2014

Stormvarning

Idag har jag träffat Trafikdirektören för Blekingetrafiken och bland annat pratat om utökad busstrafik i Sölvesborg. Det var ett konstruktivt och bra möte. Vi hörde stormvarningarna och hoppades på att det inte ska drabba vår planerade Pågatgsinvigning.

Nu ikväll ser det rätt så kärvt ut, vi får definitivt besked under morgondagen.

Imorgon fredag är jag i Stockholm på partistyrelsemöte hela dagen. Jag åker tidigt, och då menar jag tidigt (väckning 03.30). Så det närmar sig nattning för min del.

I morse var jag på ett fint Luciafirande i Mjällby skola. Min lilla dotter går i förskoleklass på särskolan. Idag fick hon vara med på Lucifirandet i kyrkan och det var enastående att sitta där som förälder och med tårar i ögonen få se hur hon deltar, med sina förutsättningar, och hur hon njuter av det.

En stor eloge till alla som arbetar med inkluderande skola och till alla vuxna i skolan som jobbar lite extra nu i Lucia- och juletider för att vi föräldrar ska få sitta och njuta av våra barn.