fredag 26 december 2014

25 händelser att minnas 2014 -5

25 händelser att minnas 2014 - 5

Jag hoppas du vill hänga med på en positiv tillbakablick på 2014!

I år har jag bestämt mig för att göra en lista med "25 händelser att minnas 2014". 
Jag tar med händelser som jag minns med glädje och stolthet från året som passerade. 5. Stefan Löfven besökte Blekinge

I mars fick Blekinge fint besökt av Stefan Löfven. Vi besökte en högstadieskola i Olofström och IF Metallklubben på Volvo. Allt gick fint och smidigt förutom att det varit en trafikolycka på E22 i Fjälkinge vilket i och för sig gjorde att vi fick tillbringa en extra halvtimme i bilen från Kristianstad till Olofström.

Men då fick jag möjlighet att prata lite mer med Stefan om viktiga frågor för Blekinge.


Wefie med Rudolfsson, Löfven och Björklund.
28 mars Stefan Löfven besökte Blekinge