lördag 27 december 2014

25 händelser att minnas 2014 -4

25 händelser att minnas 2014 - 4

Jag hoppas du vill hänga med på en positiv tillbakablick på 2014!

I år har jag bestämt mig för att göra en lista med "25 händelser att minnas 2014". 
Jag tar med händelser som jag minns med glädje och stolthet från året som passerade. 4. Invånarna i Sölvesborg är mest nöjda


När SCB gjorde sin undersökning om kommuninvånarnas nöjdhet blev resultatet att Sölvesborgs invånare är de mest nöjda i Blekinge. Det är oerhört glädjande för oss. Det peppar oss att fortsätta utvecklingsarbetet för hela Sölvesborg.

Vi har arbetat så intensivt och brett för att nå flera invånare i hela kommunen i våra samtal för att utveckla politiken och arbetet. Det här är en indikation på att vi är på rätt väg. Men det återstår ändå väldigt mycket arbete.

Artikel från Sydöstran