tisdag 16 december 2014

25 händelser att minnas 2014 -14

25 händelser att minnas 2014 - 14

Jag hoppas du vill hänga med på en positiv tillbakablick på 2014!

I år har jag bestämt mig för att göra en lista med "25 händelser att minnas 2014". 
Jag tar med händelser som jag minns med glädje och stolthet från året som passerade. 14. Vi inspirerades av duktiga kollegor


Vi socialdemokrater i Sölvesborg vill hela tiden fortsätta utveckla Sölvesborg och vårt politiska ledarskap. Därför låter vi oss inspireras av duktiga kollegor. För något år sedan åkte vi till Kalmar och träffade duktiga partivänner och tidigare i år var vi två dagar i Malmö.

Sexton stycken socialdemokrater från Sölvesborg åkte till Malmö för två dagars inspiration och utbildning.
Vi träffade våra duktiga partivänner i Malmö Stadshus, bland annat Kommunstyrelsens ordförande Katrin Sternfeldt Jammeh, Milan Obradovic som är kommunalråd för boende och infrastruktur, Andreas Schönström som är kommunalråd för arbetsmarknadsfrågor.På lördagen höll vi till i Per Albin Hanssons födelsehem där vi hade egna överläggningar och pratade om val-2014 bland annat. På eftermiddagen gjorde vi studiebesök och åt middag i Rosengård.
Vi har en härlig blandning av människor i vårt gäng, det är mångfalden som berikar! Dessutom har vi ett stort åldersspann den yngste deltagaren var 18 år och den äldste 69 år. Vi har mycket att lära av varandra.