onsdag 17 december 2014

25 händelser att minnas 2014 -13

25 händelser att minnas 2014 - 13

Jag hoppas du vill hänga med på en positiv tillbakablick på 2014!

I år har jag bestämt mig för att göra en lista med "25 händelser att minnas 2014". 
Jag tar med händelser som jag minns med glädje och stolthet från året som passerade. 13. Sölvesborg inspirerade världen

I juni åkte jag till Stockholm, där hade Barrett Value Centre sin internationella konferens. Ett hundratal deltagare från hela världen. Till middag satt jag med en kvinna från Kapstaden, en man från Brasilien, en kvinna från London och en man från Sydney.


Jag fick berätta hur vi från Sölvesborgs kommun arbetar med värderingar, organisationskultur och positivt ledarskap. Grundaren själv, Richard Barrett, var en av deltagarna. Han ställde många frågor och efteråt sa han med tårar i ögonen att han var stolt och rörd över vårt arbete. Han vill gärna komma hit och hjälpa till att utveckla arbetet ytterligare.