torsdag 18 december 2014

25 händelser att minnas 2014 -12

25 händelser att minnas 2014 - 12

Jag hoppas du vill hänga med på en positiv tillbakablick på 2014!

I år har jag bestämt mig för att göra en lista med "25 händelser att minnas 2014". 
Jag tar med händelser som jag minns med glädje och stolthet från året som passerade. 12. Premiärtur på nya E22

Den 3 december invigdes den nya E22 sträckan Sölve-Stensnäs. 


När vi tog första spadtaget lovade jag att Arne Sonesson skulle få bli den förste passageraren. Arne är 92 år, fd kommunalråd och vägarbetare, i hela sitt vuxna liv har han kämpat för en ny sträckning av E22.

Redan i november kunde jag hålla mitt löfte till Arne Sonesson. Och vi fick en fantastiskt trivsam åktur på nya E22.


”-Det är fantastiskt att äntligen få premiäråka sträckan. Och det känns helt rätt att Arne är den som sitter i den första bilen. I stora delar av sitt vuxna liv har han arbetat för att få en bättre vägsträckning genom Blekinge och få bort trafiken från Norje som är hans hembygd.” Heléne Björklund.
Artikel och bild lånad från BLT22 november Premiärtur på nya E22