torsdag 23 oktober 2014

Spännande vecka idag budget

Denna vecka är även den fullproppad med spännande saker.

I måndags träffade jag Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknadsenheten för att utvärdera och diskutera vår jobbsatsning. På kvällen hade vi gruppmöte med nya S-gruppen. Vilket härligt gäng! Pratiga, nyfikna och entusiastiska inför sitt nya uppdrag.

I tisdags presenterade vi vårt samarbetsstyre i S, V och Mp. Dessutom träffade jag kommunens alla chefer och berättade om våra politiska prioriteringar och visioner. På kvällen avtackade vi Stefan Boking som har lämnat Sölvesborgs Energi och Vatten AB för ett nytt jobb på Volvo i Olofström.

Igår var det onsdag och då var det Blekingedag i regi av Region Blekinge, denna gång i Sölvesborg. Många stimulerande inspel och hundratals intressanta personer på samma plats.

Nu är det torsdag och vi ska ägna hela den här dagen åt budgetberedning, ikväll är jag inbjuden på försmak till en ny lunchrestaurang. Imorgon fredag är det budgetberedning hela dagen igen, och även en vigsel. På kvällen ska vi ta väl hand om våra föreläsande gäster som ska vara på lördagens skolkonferens.

Och ja. På lördag är det dags igen för skolkonferens. En spännande och stimulerande dag för alla skolpolitiskt intresserade socialdemokrater. En hel dag på Scala-biografen i Sölvesborg, med många spännande gäster, bland annat Björn Ranelid.

Jag minns knappt när vi hade en ledig kväll i vår familj, det var i somras när vi hade ledigt allihop. Men tro det eller ej. På söndag ska hela familjen åka på semester!