måndag 29 september 2014

Ny vecka, en dag i taget

Det är höst på riktigt. Jag har strumpor på mig och igår använde jag några timmar till att ställa in sommarmöblerna i ett alltför trångt garage. Det är lite vemodigt tänka att det är åtta månader tills de ska fram igen.

Det är ny fullproppad vecka. Jag börjar måndagen med planering med näringslivschefen, sen överläggningar med kommundirektören och därefter ledningsgrupp med samhällsbyggnadsförvaltningen.

I eftermiddag har vi verkställande utskott i partidistriktet och ikväll har vi förtroenderåd. Ännu en lång dag alltså. Min son undrar varför jag aldrig är hemma "det är ju efter valet".

Det händer mycket annat spännande den här veckan också. Företagsbesök, Budgetarbete, Politiska överläggningar, Guldekengala, Jubileumsfest för Karlshamns Kommun, allsvensk fotboll... och mycket mycket mer.

Men jag tar en dag i taget.