torsdag 11 september 2014

Besök i hemtjänsten

Idag har jag besökt hemtjänstgrupperna både i Falkvik och i Norje/Sandbäck. 

För några år sedan (rätt så många faktiskt) så jobbade jag i hemtjänsten om somrarna, när jag studerade och mina första år som lärare. De första två åren var jag i hemtjänsten i Sandbäck. Det var en fantastiskt lärorik tid för mig. Framförallt har det gett mig många roliga minnen. Första sommaren gick jag upp sju kilo, alla pensionärer bjöd mig på fika och jag tackade gladeligen ja.

Det blev positiv flashback för mig idag när jag besökte hemtjänstgruppen i Norje och Sandbäck. Dels för att Helen och Kerstin var där, som jobbade med mig då. Och dels för att vi fikade trots att jag var proppmätt. Tack för besöket, era samtal och synpunkter är värdefulla!

Nu är det snart dags för både mig och dig att gå till Järnvägsparken!