måndag 18 augusti 2014

Wow vilken helg

Wow vilken helg!

Vi hade valupptakt i hela Blekinge på lördagen. Vi öppnade vår valstuga med musik av Briggen Tre Bröder. Härligt väder och många bra samtal.


Valupptakt på Stortorget i Sölvesborg


De allra flesta jag pratar med vill ha en ny färdriktning för Sverige. En ny regering. En del vill lägga sin röst på SD. Det kan de förstås göra ifall de gillar deras politik och regeringens politik. Men för den som vill ha en ny regering och ett bättre Sverige bör inte rösta på SD. De stödjer nämligen högerregeringen.

På eftermiddagen var jag på Torsö strand och förrättade en vigsel. Det blåste friskt med ljumma vindar på det vackra brudparet och deras familj. På kvällen var det dags för valfest i Ronneby. Vilket drag vi hade! Vilken rolig fest!
Närmare 200 socialdemokrater, grillbuffé och reggaemusik.


I bussen mot valfest i Ronneby


Det blev ingen tid för vila när det blev söndag heller. Valarbetet är i full gång och det ska bland annat produceras material.

Ett härligt gäng samlades hemma hos oss för att slutföra en del. Kvart över tre på morgonen var vi klara. Och ingen klagade en endaste gång.

Korrekturläsning pågår

Imorse var det skolstart. Min dotter börjar förskoleklass på särskolan i Mjällby. Det är stort för hela familjen. Hon lärde sig gå förra sommaren och då kändes det långt borta med skolstart.

Skolstart


Idag har dagen fyllts av möten, samtal, valstuga och till sist på kvällen S-gruppmöte i Mjällby. Jag är så glad över att ha ett härligt gäng omkring mig som ger energi när sömnen saknas.

27 dagar kvar.