torsdag 21 augusti 2014

En mardröm och välfärdens hjältinnor

Det har nu visat sig att mina tre digitala kalendrar inte har synkat riktigt de senaste veckorna. En riktig mardröm för ett kommunalråd mitt i valrörelsen. Denna vecka har jag försökt springa ifatt på dubbelbokningar och försöka få det att fungera igen.

Jag hoppas att jag fått ordning på det. Men jag tror aldrig mer jag vågar lita helt och fullt på att det fungerar igen.

Igår var en sådan dag då jag var inbokad på två olika ställen - vid samma tid på morgonen. Det löste sig ganska fint eftersom jag är omgiven av människor med stort tålamod. Bra. Tack för det!

På kvällen träffade jag några av välfärdens hjältinnor. Vi är ett litet gäng som bestämt oss för att träffas regelbundet för att lära oss mer om hur deras vardag inom omsorgsverksamheterna ser ut, och i gengäld kan de få svar på många andra frågor om den kommunala organisationen. Förutom att det är väldigt lärorikt för mig så är det ett mycket trevligt gäng. Nästa gång vi träffas i hela gänget ska vi dricka glögg.

På tisdag ska jag "prya" hos Mona-Lisa som jobbar som vårdhundsförare i den kommunala organisationen. Det ska bli intressant.