tisdag 8 juli 2014

Riktig semester

Idag är det den allra första semesterdagen, sa sonen i morse, eftersom jag lovat att vara HELT ledig.

Vi packade ihop hela familjen, matsäck, blöjor, stolar, filtar, vagn... ja hela bilen var full. Och åkte till säsongens första besök på Hälleviksbadet. När vi väl fått upp alla grejer och hällt upp en varsin kopp kaffe kom regnet. Vi packade ihop allting igen och åkte hem.
Eller... jag åkte först till Stadshuset för att skriva på några delegationsbeslut så att våra krögare och handlare kan få göra bra evenemang under sommaren.

På eftermiddagen var jag på habiliteringen med min dotter och resten av dagen har jag tvättat och strukit.

Jag vet inte, men jag tror faktiskt inte den riktiga semesterkänslan har kommit till mig ännu.

Imorgon tror jag det blir riktigt semester. Vad det nu är.

Ha det så fint i sommar!