onsdag 18 juni 2014

Tjejträff

Det mesta går att lösa över en fika, är ett av mina motto.

Idag har jag fikat hela dagen.
Och förhoppningsvis samtidigt gjort en del nytta. Först frukostmöte med styrgruppen för handelsutveckling. Vi var på Vita Huset och fick ta del av deras hotellfrukost och sitta ute i den ljuvliga trädgården.

Sen träffade jag O-ringen för ett informationsmöte om det stora evenemanget som kommer hit den 24 juli.

Därefter var det dags för mat igen. Tillsammans med mina närmaste medarbetare åt vi sommarlunch på Kajutan i Hörvik. Fantastisk miljö, mat och personal!

Men det allra allra bästa var nu ikväll. Pubkväll på Altona tillsammans med tjejer som arbetar i kommunala verksamheter. Vi har fått bra idéer om viktiga politiska frågor för Sölvesborg. Och vi har haft trevliga, ärliga och intressanta samtal om livet. Dessutom har vi bestämt att vi ska "gå bredvid" på deras arbetsplatser för att få bättre inblick i flera kommunala verksamheter. Det som skulle bli en pubkväll i två timmar blev istället fyra timmar. Och jag längtar redan tills nästa gång vi ska göra det!

Tack alla tjejer!
Nu är jag hemma och det är visst VM-fotboll på TV, Chile-Spanien. Vi har besök av vår chilenska vän Juan och han verkar glad åt resultatet så här långt...