måndag 23 juni 2014

Snart semesterstimmigt

Det har varit en skön midsommarledighet. Vi har varit i Helsingborg och umgåtts med familj och vänner. Och igår var det städ- tvätt- och trädgårdsarbete från tidig morgon till kväll.

Nu infaller perioden då många redan har eller snart ska ha semester.
Allting är lite rörigare då, men också mer förväntan i luften.
Lite mer stress, allt ska ju bli klart. Men mer avslappnat, det är ju ändå snart semester.

Idag är dagen då jag trodde att Migrationsverket skulle hålla informationsmöte angående asylboende på Hanöhus, men det finns ingen annons i någon av lokaltidningarna så därför är jag nu osäker. Jag har inte fått någon inbjudan. Antingen är de också semesternerviga eller så är det helt enkelt inget infomöte. Jag ska ta reda på det.

Själv ska jag försöka hålla tempot fortsatt högt i åtminstone två veckor till. Sen ska jag också vara lite mer ledig med mina barn.