måndag 12 maj 2014

Tom almanacka?

Idag är Cecilia Ehrling på besök i Sölvesborg igen, Mjällby skola har en heldag med indiskt tema och med dans på schemat. Välkommen tillbaka Cissi!

Själv har jag lyckats fylla min kalender med interna möten hela dagen, ungefär som det brukar om måndagar.

Först planering med näringslivschefen, därefter veckoavstämning med kommundirektör. Sen ska jag samhällsplanera med samhällsbyggnadsförvaltningens ledningsgrupp. I eftermiddag är det ordförandeöverläggning, EU-valstuga och sen styrelsemöte med partidistriktet.

I förra veckan försvann alla bokningar från min kalender i min iPad. Det var helt tomt. Alla helgdagar fanns där men inga egna bokningar. Efter några oroliga timmar var allting lika oförklarligt tillbaka igen.

Tänk att ha en helt tom almanacka...

Vad tråkigt det skulle vara.