tisdag 20 maj 2014

Fortsatt satsning på Handelsutveckling i Sölvesborg

Idag har det varit sol igen och en lång intensiv arbetsdag.

Jag började med styrgruppsmöte för handelsutveckling i Sölvesborg. Jag imponeras verkligen av det engagemang som finns hos våra lokala handlare. Allt för att öka servicen och bidra till ett ännu bättre Sölvesborg. Det är så roligt att få vara en liten liten del och pusselbit i hela detta väloljade maskineri.

Vi tog beslut om att förlänga tjänsten som handelsutvecklare för hela år 2015. Jag är nöjd med den lösning vi har med tre parter som finansierar en tjänst. Kommunen, Handelsföreningen och Fastighetsföreningen.

Samtliga parter är överens om att vår handelsutvecklare Ann-Louise Bolin har gjort ett enastående arbete och att hennes insats är värdefull för att fortsätta utveckla handeln i Sölvesborg.

Motionssvarsskrivande, budgetarbete, valstuga, ärendeberedning, träff med revisorer, valplanering och direktionsmöte med våra trevliga kollegor i Bromölla är annat som fyllt den här dagen.

Dessutom har min lilla dotter, tillsammans med förskolans personal, åkt taxi och besökt hennes nya skola i Mjällby. Det är ett stort och viktigt steg.

Imorgon är det en ny och spännande dag som bland annat innehåller besök på Folktandvården och möte med Sweden Rock.

Förresten så behöver jag en ny vårjacka. Men jag hinner aldrig...
Det är därför jag går omkring i varma kappor. Ja en del har faktiskt frågat.

Och glöm nu för allt i världen inte att rösta!