söndag 4 maj 2014

Första maj och allsvensk fotboll

Somliga säger att det varit några "lediga dagar". Det känner jag inte igen.

I onsdags opererades min dotter under narkos, och även att jag inte var med på sjukhuset hela tiden, så hade jag lite fjärilar i magen på mitt kontor och var mest där i tankarna. Jag tog senare tåget dit och var med när hon vaknade. Allt gick bra!

Sen blev det första maj och vi hade ett fantastiskt majfirande i Sölvesborg och i hela Blekinge. Längre demonstrationståg och fler som vill engagera sig, det bådar gott inför EU-val i maj och allmänna val i september.På fredagen hade vi verkställande utskott med partidistriktet i Sölvesborg med gemensam lunch. Mycket trevligt. På eftermiddagen va jag vigselförrättare, ett av de mer positiva uppdragen jag har!

Lördagen var intensiv med öppning av föreningsmässa i Slottslängorna på morgonen, Fotbollscup i Pukavik på dagen och allsvensk fotboll på Strandvallen (äntligen 3 poäng) på kvällen.

Idag är det garageröjning på min agenda. Så ledig har jag inte alls känt mig.

Imorgon ska jag fokusera på unga människors idéer om att förbättra och utveckla Sölvesborg.