fredag 23 maj 2014

Det är ju nu. Just nu. Som jag längtat efter.

Igår var en härlig dag.
Frukost på Ritz med partivänner. Därefter överläggningar med Olofström om vuxnas lärande, näringslivslunch på Sölvesborgs Golfklubb där det samtidigt pågår Ladies Open och sen direkt till Mjällby skola för återkoppling om ungdomsdialogen. Lite budgetarbete på det och sist på kvällen allsvensk fotboll på Strandvallen.

Mjällby AIF förlorade visserligen men det var en fin match, härlig stämning och ljuvligt väder.

Mina yngre bröder var barnvakt så jag fick dessutom en trevlig stund av umgänge med dem när jag kom hem sent om kvällen.

Idag gav jag mig iväg tidigt, redan kl sju på morgonen. Det är mycket som ska hinnas med.

När jag satte mig på cykeln så pausade jag allt ett ögonblick och tänkte "Nu. Nu har tiden kommit som jag längtat efter så länge. Att bara gå ut, i bara ben, utan vantar och jacka. Det är ljust om morgonen och ljust om kvällen. Ljummet väder" Det var en skön känsla.

Vi har haft budgetöverläggningar mellan S, V och MP. Vi fastställer de ekonomiska ramarna för 2015 i juni.

Nu ska jag träffa Rotary över lunch, i eftermiddag blir det fortsatt valkampanjande.Det är viktigt att rösta. Ytterligare försämringar i arbetsrätt och arbetsmiljö kan få ödesdigra konsekvenser.