tisdag 22 april 2014

Ingen politik i påsk

Påskhelgen hägrade med många ambitioner från min sida. Barnen skulle bjudas på middagar, påskharen skulle gömma påskägg, Österlen skulle besökas, gräset skulle tuktas, rabatterna lukas... ja det är bara början på en lång mental lista jag gjorde inför den stundande påskledigheten.

Men så blev jag sjuk.
Inget så allvarligt så att jag fick större sympatier. Men tillräckligt för att inte orka sköta trädgården.

Jag har inte ägnat mig åt konstrunda, politik eller trädgårdsarbete under påskledigheten. 
Jag har mest vilat på soffan.

Men idag är det vardag igen och jag tänker inte vara sjuk mer. 
Nu är det dags för ärendeberedning och sen gemensamma överläggningar med samarbetspartierna. Ikväll är det styrelsemöte med distriktsstyrelsen. Det ser jag fram emot.

Däremellan ska jag försöka få tag på en läkare först och sen hostmedicin.