onsdag 5 mars 2014

Samverkan och nya medlemmar

Hur gick det till att februari bara försvann?

Nu är vi redan en bit in i mars och jag hinner inte riktigt med.

Idag ska vi ha Blekinge Väst vilket innebär att jag träffar mina kollegor (kommunalråd och oppositionsråd) i Sölvesborg, Olofström och Karlshamn. Det ser jag fram emot.

Vi diskuterar gemensamma och angelägna frågor som vi kan bli överens om och sedan driva i respektive kommun. Det är ett trevligt gäng och samtliga där har förmågan att lägga partipolitiken åt sidan för en stund, även ett valår. Idag träffas vi i Olofström.

Ikväll är det årsmöte i min S-förening, förutom att nominera till Kommunfullmäktige ska vi träffa en "nyföretagare" som berättar om sina erfarenheter efter att ha startat ett litet företag i Sölvesborg och så ska vi ha ostprovning. Det ser jag fram emot.

Extra kul är det att det kommer flera stycken helt nya medlemmar som jag varit med om att föda, gödsla och vårda i en särskilt medlemsutbildning. Nu börjar de bli flygfärdiga för att släppas ut i partiorganisationen och för att gå på S-föreningarnas årsmöte.