torsdag 6 mars 2014

Positiv torsdag

Oj vad många positiva möten jag haft idag.

Jag var på sopplunch i Hällevik i ett fullsatt fiskemuseum, det blev många frågor till mig om allt emellan sjukvård, kollektivtrafik, tång och toaletter. Trevligt och gemytligt!

Därefter träffade jag tre trevliga killar från Bygdegårdarnas riksförbund och regionala organisation i Blekinge. I år har Bygdegårdarnas riksförbund valt att förlägga sin riksstämma till Hällevik i Sölvesborg. Fantastiskt trevligt tycker vi förstås!

Senare på eftermiddagen träffade jag Björn som driver socialt företag, vi diskuterade vilka möjligheter det finns att utveckla hans företag här i Sölvesborg.

Och nu ikväll har vi knackat dörr och diskuterat valplaner.

Nu ska jag varva ned lite och förbereda morgondagen. Imorgon ska vi begrava min svärfar.