söndag 2 mars 2014

Om att helga vilodagen

Det där med att helga vilodagen gäller inte för oss Socialdemokrater. Det är fullt ös alla veckans dagar och ibland undrar jag hur länge jag håller ihop i detta tempo. Jag har glömt hur det kändes att umgås med vänner och släktingar och har kanske ibland nästan tappat förståelse för att de finns de som prioriterar social samvaro framför partiarbete och kommunala utvecklingsfrågor.

Ja ja - jag ska bättra mig i detta avseende. Jag ska ta bättre hand om min familj och låta mina vänner ta bättre hand om mig. Så ska jag göra.

Idag har Arbetarekommunens styrelse fortsatt jobba med valplanering och prioriteringar. Vi fick stora rosa munkar till kaffet, kanske var det sockerkicken som gjorde att det här gänget hade så högljudda och långa diskussioner.

Trevlig var det i alla fall.

Och här är en länk om att helga vilodagen och huruvida söndagen är veckans första dag eller sista dag.