tisdag 25 februari 2014

Sölvesborg

Det är en hektisk tid.

Förra veckan avslutade jag på Långholmen i Stockholm med kollegor från hela Sverige, vi var på SKL utbildning. Vi har haft lärorikt och trevligt utbyte.

En sak som slår mig väldigt tydligt är att vår organisation, Sölvesborgs kommun, fungerar väldigt bra i en jämförelse. Det finns såklart förbättringsområden. Både för verksamheter och personer. Men generellt har vi en mycket bra organisation som får mycket gjort och som har medborgaren i fokus.

I helgen var jag med familjen på en 24h tripp till Köpenhamn. Det var ett fint andningshål!

Igår fick jag ägna större delen av dagen åt att prata med olika journalister om Sölvesborg. Stort tack till alla som förmedlar andra bilder och upplevelser än de som Jimmie Åkesson förmedlar om vår stad.


Klicka på länken för att se ett inslag från Blekingenytt!


Idag ska jag börja dagen med ärendeberedning med kommunens ledande tjänstemän, därefter överläggningar med samarbetspartierna. Senare ska jag träffa min kollega Åke Hammarstedt i Bromölla och ikväll blir det utbildning av nya S-medlemmar.