lördag 4 januari 2014

Bubblare på Bästalistan

Det har varit ett innehållsrikt och positivt år. Jag har under december listat mina 25 mest positiva minnen från 2013.

Men jag hade behövt minst 25 till för att berätta om allt jag är stolt och glad över i min stad.Exempelvis hann jag inte utveckla vidare hur vi Socialdemokrater ser på hur Sölvesborg ska fortsätta utvecklas Framåt!Inte heller fick jag plats med hur nöjda vi kan vara med att invånarna i Blekinge faktiskt är tryggast i Sverige!Egentligen ville jag också beskriva hur häftigt det var när Tristan Welch flyttade från London till Sölvesborg och gjorde den här staden ännu rikare.
Länk: Tristan Welch öppnar Pop-Up-Restaurang i Sölvesborg

Jag borde också ha skrivit något om att 2013 blev en succé för nya stadsdelen Ljungaviken.
Länk: Mer än hälften av tomterna sålda på Ljungaviken

Vi var mäkta stolta när Sveriges skönaste gårdar valde att spela in i Sölvesborg.
Länk: Ännu en TV-inspelning till SölvesborgFöretagsetableringarna på Kämpaslätten har nu kommit igång på allvar. Det kunde också ha platsat på min lista. Om den varit längre.
Länk: Cheapy öppnar på KämpaslättenDen här sommarens väder och ledighet är kanske mer privat men den platsar definitivt på min bästalista eftersom återhämtning och tid med familjen är en förutsättning för att göra ett gott jobb.Nästa år får jag nog göra plats för 50 händelser på bästalistan...

Nu ser jag fram emot ett spännande 2014!