tisdag 10 december 2013

Matsäck för hela dagen

Det är mycket i huvudet på mig just nu. Vaknade innan natten var slut och började snurra igång allt som jag inte får glömma och allt som måste fixas "innan jul". Så där är det alltid.

Vi har hantverkare hemma, det ska tapetseras och fixas lite smått och gott. Så någon julstämning finns inte alls däremot grejer på fel plats i alla utrymme. Slipdamm och skräp. Förresten ska vi inte vara hemma i jul så det spelar inte så stor roll.

Just nu sitter jag och funderar på min son som har utedag "med matsäck för hela dagen". Jag inbillar mig att andra mammor och pappor tog kvällen i går i anspråk och gjorde pannkakor och andra läckerheter för att skicka med sina barn. Vi köpte fika på Pressbyrån i morse. Hoppas det gick bra.

Idag har vi bland annat haft näringslivsutskott och gjort företagsbesök på Apoteket. Intressant!