söndag 1 september 2013

Första septemberdagen

Det är söndag och jag har avsatt förmiddagen och eftermiddagen för att jobba ifatt med det som inte blev gjort i förra veckan. Det har gått bra så nu ägnas resten av dagen åt fotboll och barn.

Jag var i Stockholm ett par dagar på utbildning i förra veckan. Jag tror att jag håller på att förälska mig en aning, i Långholmen.Utbildning med kvalitet!

Gröna sköna Långholmen
 
Fängelsemuren stimulerar min fantasi


När jag i fredags kväll återvände till Blekinge hade Arbetarekommunens styrelsemöte och fredagsmys i Ryssbergsstugan. Det ville jag ju inte missa så jag tog mig dit och fick en trevlig kväll.


Fredagsmys med partivänner

Lördagen erbjöd många aktiviteter i min närhet, det var fotboll, hembygdsdag, företagsjubileum och andra kalasaktiviteter. Jag kunde inte vara överallt men deltog nästan hela dagen i "Green Cars Rock" som blev fantastiskt lyckad trots att det var första gången. 

Green Cars Rock

Vi hann också med ett kvällsligt besök hos makarna Deutgen som hade sensommarfest i Trädgården med trevliga människor, tävlingar och mat med norrländskt tema.


 

Det fanns gott om musiker, sång- och dansmän som bidrog till underhållningen.Idag blev det september. Det blåser höst och snart är det dags att ge sig ned mot Strandvallen för ett par timmars genomfrysning när MAIF spelar hemma.