torsdag 1 augusti 2013

Ny chef välkomnas till Sölvesborg och Bromölla

Det har varit många lata och lediga dagar. Jag har verkligen samlat ihop energi så att den kommer att räcka under hela 2014. 

En eller två dagar varje vecka har jag dock varit i tjänst och gjort lite nytta. Bland annat har jag rekryterat ny utbildningschef.

Det blir en spännande kvinna med mycket energi som tar över efter Rolf Nilsson för Gymnasie- och Vuxenutbildningen i Sölvesborg och Bromölla!

Yvonne Strandh blir ny chef över Gymnasie- och Vuxenutbildningen i Sölvesborg och Bromölla. Yvonne arbetar för närvarande som rektor för gymnasiefriskolan Mikael Elias i Karlskrona inom AcadeMediakoncernen.

Samtidigt sjösätts en ny organisation för utbildningsverksamheten, nu samlas vuxenutbildning, ungdomsgymnasium och gymnasiesärskola under utbildningschefen.
 
Hennes erfarenhet från friskolan ser jag som en tillgång, hon är även snart färdig specialpedagog och har sunda tankar när det gäller ”en skola för alla” vilket är en förutsättning för att leda vuxenutbildning och gymnasiesärskola. Vi får en mycket kompetent och driven chef för den viktiga utbildningsverksamheten Yvonne börjar sin tjänst den 15 oktober.


Varmt välkommen till Sölvesborg och Bromölla!