onsdag 28 augusti 2013

Kanske en kopp kaffe först...

Jag har tillbringat förmiddagen i ett soligt och vackert Karlskrona tillsammans med regionstyrelsens arbetsutskott. Där har vi diskuterat ett förslag till ny turismorganisation och strategi för besöksnäringen i Blekinge.

Förslaget har i huvudsak tagits fram av aktörer inom besöksnäringen och de har gjort ett fantastiskt bra jobb.

Nu ska hela arbetet in i de kommunala beslutsapparaterna och sen kör vi! Förhoppningsvis redan i år.

Nu ska jag snabbjobba lite på mitt kontor och sen sätta mig på tåget mot Stockholm. Där väntar två dagars ledarutbildning med kommunalrådskollegor i hela landet.

Jag kommer (förhoppningsvis) hem lagom till trivselaktiviteter med Sölvesborgs Arbetarekommun. På lördag ska jag utmanas i "snålbilsrally" på miljöbilsmässa och på kvällen blir det sommarfest hos makarna Deutgen.

Kanske en kopp kaffe först...