måndag 8 juli 2013

Söndag i Almedalen och hemfärd

Det blev söndag i Almedalen och dags för Stefan Löfvens tal och Socialdemokraternas dag.

Dagen startade med att jag hittade mig själv som nummer två på Expressens Heta Lista. Visserligen omsprungen av Annie Lööf men ändå före Ibbe.

Tvåa på Expressens Heta Lista är väl inte så pjåkigt!Det var tidigt mycket folk på plats inför Stefan Löfvens tal i Almedalen

Engagerad supporter från Blekinge


Det var stort att sitta precis bakom Lisbet Palme

Svettiga entusiaster från första parkettStefan Löfven höll ett fantastiskt tal idag. Jag satt helt nära och kände energin och glöden och viljan att förändra samhället. Det blir en spännande valrörelse som jag ser fram emot!

Nu har vi lämnat Visby bakom oss för den här gången, lämnat och hämtat små och stora människor på olika platser och kommit hem till älskade Sölvesborg igen. Det har varit varmt och torrt här också så tomatplantor och uteblommor har fått några vattenkannor nu i mörkret.

Jag tror jag återvänder till Almedalen även nästa år under politikerveckan. Men nu är det hög tid att sova.

- Posted using BlogPress from my iPhone