söndag 7 juli 2013

Lördag i Almedalen

Det blev inte mycket sömn denna natt. Men det berodde vare sig på huset eller dess invånare. Jag vaknade helt enkelt alltför tidigt och kunde inte somna om.

Många organisationer och förtroendevalda har lämnat Visby och politikerveckan för den här veckan, men vi är många som ser fram emot Stefan Löfvens tal imorgon. Det gör att det finns väldigt många Socialdemokrater på plats vart man än går. Det är ganska trevligt faktiskt att träffa på bekanta lite varstans.

Idag har jag bland annat lärt mig att en tandemcykel är en cykel för flera. Ordet Tandem berätter bara hur sätena är placerade, inte på hur många det finns.

Vi har lyssnat på Expressens utfrågning av Stefan Löfven och Annie Lööfs tal på scen. Vi har suttit ute i solen och tittat på allsvensk fotboll utan ljud och med dålig bild tack vare solen. Ikväll har vi samlat ihop så många blekingar vi kunde hitta här på ön och ätit middag gemensamt för att slutligen sitta i trädgården och lyssna på musik. 

Precis som på alla andra tillställningar jag varit på där musiken kommer från Spotify utan DJ så har jag inte hört en hel låt här, alla vill välja och alla vill byta låt. 

Frukost i trädgården

Visserligen är det inte jag som är i fokus men dock på bild bland S-minglarna i Expressen

Expressens Niklas Svensson kräver raka svar av Stefan Löfven

En tandemcykel för fyra
 
På sportbar när MAIF mötte Öster

Blekingemiddag!

Äntligen har jag smakat saffranspannkaka och slånbär - väl värt!- Posted using BlogPress from my iPhone