onsdag 26 juni 2013

Ny servering i Fyra Årstiders park

Igår tog vi beslut om att godkänna ännu en sommarverksamhet vid Fyra Årstiders Park i centrala Sölvesborg. Bra!

Det känns väldigt positivt med ytterligare en servering i hamnen. Och jag är övertygad om att handel föder handel och att det finns utrymme för flera. Sandra och Rich öppnar sin kaffeservering runt månadsskiftet - jag ser fram emot att gå dit. Rich är "expert" på kaffe vilket gör mig extra lockad av denna nya servering.

Idag är det regn i luften men jag väljer att se det positivt eftersom jag då får anledning att använda min snygga regnjacka.

Nu ska jag träffa lokalpressen, därefter har jag ett möte med regionchefen för VISITA för att diskutera turism och näringsliv. I eftermiddag ska jag diskutera cykelvägar och ikväll ska näringslivsrådet åka till Hanö för att prova restaurangen och veckans enda kvällstur.