fredag 24 maj 2013

Fredag

Idag har varit en härlig dag med vackert sommarväder och bra besök i skattebetalarnas verksamheter.

Lägg till bildtext
Vi började på Möllebacken. Den ståtliga skolan på kullen, mitt i stan.
Skulpturen "Lekande Barn" av Axel Olsson kom på plats 1961.Min glada och duktiga praktikant Evelina visar hur man äter kebabrulle på bästa sätt. Ännu en lärdom.


Efter lunch besökte vi Montessoriförskolan som är relativt nystartad. Ett bra och lärorikt besök.
I de här utomhussängarna sover barn hur gott som helst.
Eftersom det är fredag är den vanliga arbetsveckan slut och det blev dags att tacka Evelina för en trevlig vecka tillsammans. Hon tackade också och jag fick en underbar burk med välarbetade hembakade kärleksmums. Tack!För mig är det dock en hel del kvar att göra innan min arbetsdag är slut och imorgon är det Brofest.
Missa inte den!