tisdag 28 maj 2013

Brofest, Haväng, Odemokratisk

Det finns mycket att berätta om den enastående Brofesten vi hade i Sölvesborg i lördags. Tiden har inte riktigt räckt till för att beskriva folkfesten, stämningen, vädret... men jag kommer tillbaka om det!

Igår var det måndag och många var väldigt postbrofesten - det är så många som har jobbat så länge och så mycket med förberedelser så det var nog lite tomt igår.

Själv tillbringade jag förmiddagen med Magnus Johansson, ombudsman i Blekinge Partidistrikt.
På eftermiddagen hade vi ekonomiska överläggningar inför budgetarbetet i vår ordförandegrupp och på kvällen var det familjekväll med dotterns förskola. En mycket bra måndag!

Idag är det tisdag och vi har ärendeberedning inför Kommunstyrelsen, sen har jag överläggningar med samarbetspartierna och i eftermiddag äter jag "sommarlunch" tillsammans med kanslipersonalen här i Stadshuset. Det ska bli mycket trevligt. Vi ska till Brösarps gästgiveri och förhoppningsvis även en tur till älskade Haväng. "Som äppelträdgårdarna i maj runt Kivik" (citat Isabella, Ulf Lundell)


Och idag läster jag i Sydöstran att jag tycker det är odemokratiskt när jag själv fattar beslut. Så har jag naturligtvis inte svarat. Jag tar en hel massa beslut på ordförandedelegation. Det är inte odemokratiskt när man kommit överens om den ordningen i demokratiska församlingar.

Länk till artikel i Sydöstran