måndag 15 april 2013

Ny spännande vecka igång

Nya spännande veckor avlöser varandra.

I helgen har vi haft en container hemma och röjt garage. Redan efter några timmar var den full. Snopet. Jag som inte är van vid allt för mycket fysisk aktivitet har ont lite varstans idag. Jag tror att det mest beror på den där tunga säcken med gödning som har stått i flera år och nu mest liknar en cementklump, som jag släpade omkring på. Vid senare eftertanke kom jag på att det där nog räknas som miljöfarligt, så den hamnade till slut istället bredvid containern.

Nu ska jag ha planering med näringslivschef och sen kommundirektör. Vi har korta effektiva måndagsmorgonmöte, först med den ena och sen med den andra.

På förmiddagen åker jag till Olofström för att träffa min kollega Sara och diskutera en del gemensamma angelägenheter.

I eftermiddag har vi möte med "Blekinge Väst", det är de tre kommunerna Olofström, Karlshamn och Sölvesborg som samverkar, bland annat genom två kommunalförbund.