måndag 22 april 2013

En dag med Expo, budget, personalfrågor och distriktskongress


Idag kommer Magnus Manhammar från EXPO och Ulla Lindqvist från LO för att besöka Sölvesborg och samtala om utmaningen med ett intolerant samhälle och hur vi möter och bemöter främlingsfientlighet.

Hela S-gruppen är anmäld till utbildningen och jag ser fram emot en spännande och intressant kväll!


Men innan dess är det mycket som ska hinnas med, först träffa Mercuri Urval för att diskutera personalchef, sen avstämning med näringslivschef, ledningsgruppsmöte med samhällsplanerarna, budgetöverläggning med ordförandegrupp och ledningsgrupp och möte med distriktsombudsman inför helgens distriktskongress.

Det blir en tidsintensiv vecka. Efter sex år som kommunstyrelsens ordförande, noll utvecklingssamtal och noll ledarutbildningar har jag faktiskt anmält mig till en utbildning i SKLs regi för ledande politiker. Den pågår det här veckoslutet i Stockholm.

På fredag ska vi tävla i Hjärnvägen - jag kommer alltså direkt från Stockholm. Men jag räknar med att det bara förstärker min skärpa.