måndag 7 januari 2013

Igång

Ett nytt arbetsår har inletts. Visserligen har jag varit tillgänglig och i tjänst över julhelgerna, men en hel vecka på sjukhus gjorde mig nog lite avtrubbad och avskärmad för den riktiga världen där utanför. I slutet av förra veckan kom vi hem igen men det var inte förrän idag som hela familjen var i full gång.

Morgonen började med att väcka barnen (som vant sig vid att sova bort förmiddagen) och lämna dem på förskola och fritids. Det gick mycket bra, barnen var färdiga med ledigheten och längtade efter kompisarna.

På mitt kontor fanns det mycket att ta itu med idag och det kändes som att det var kö till mitt rum för att stämma av olika saker som blivit vilande över jul och nyår. Jag hade dock större delen av dagen inbokad så det mesta får fortsätta vänta, jag är förhoppningsvis snart ikapp med allt men det enda som funkar när det är mycket är "en sak i taget".

Jag började dagen med avstämning och planering tillsammans med näringslivschefen, därefter med kommundirektören. En helt vanlig, vardaglig, underbar måndag.

Resten av dagen har jag ägnat åt grannsamverkan. Först diskussion och samverkansträff med Bromölla och min kollega Åka. Därefter var jag i Karlshamn för att diskutera utveckling av turismen i Blekinge.


Ikväll har jag jobbat undan en hel del mail, bokat in möten och uppdaterat kalendern.
2013 lär också bli ett spännande, utmanande och intressant år.

Bokslut och resumé över 2012, som kommunalråd, kommer snart.


Privat så började året i Istanbul och slutade i Lund, det har jag valt att visa i ett familjebildspel på min andra blogg. Välkommen att kika på det!