söndag 20 januari 2013

Håll till höger!Det har varit en underbar gnistrande vinterdag idag. Vår söndagspromenad gick över Sölvesborgsviken och trots att bron inte är formellt öppnad eller invigd ännu så är vi många som använder den. 

En del frågar om det kommer att bli särskilda fält för Gång- respektive Cykeltrafik. 
Jo det är sant, så många är det som använder den så det blir lite trångt på sina ställen. 

Men om alla bara håller sig till den enkla och självklara regeln att hålla sig till höger (obs gäller endast i trafiken) så blir det väldigt enkelt. 
Och vill man gå/köra om så gäller samma regler som i övriga trafiken, det vill säga - omkörning till vänster. Så - håll till höger på bron så krockar vi inte!
Det var stillsamt och ljuvligt i Ljungaviken idag. Tallarna ger en fantastisk inramning och speciell känsla.I eftermiddags var det dags för årets första styrelsemöte med Arbetarekommunen. Härligt engagemang och mycket inspiration!


Nu hade vi bänkat oss, precis som vanligt på söndagar, för att se den danska TV-serien Borgen på DR1. Med god dryck och tilltugg inväntade vi att klockan skulle bli 20. Men just ikväll var det inställt till förmån för handboll. Vilken besvikelse. Men nu blir det tid för att göra annat istället.