tisdag 29 januari 2013

Det skaver lite varstans

Det blev en lång dag igår, jag var på plats i Stadshuset tidigt för ett viktigt morgonmöte därefter avlöste möten och diskussioner varandra hela dagen och kvällen. Jag åt även lunch här så jag lämnade inte Stadshuset på hela dagen.

Kvällen ägnades åt ett långt och engagerat S-gruppmöte, första mötet för i år och många var taggade. Härligt!

Men kvällen blev 21 innan jag var hemma igen och då var det fjorton timmar sedan jag anlände Stadshuset.

Idag blir en liknande dag. Jag var på plats här tidigt för att hinna med alla måsten, och dagen rullar på i ett utan pauser. Ikväll har jag diskussionskväll /medlemsutbildning för nya Sossar så det blir minst ett fjortontimmarspass idag också.

Helgen som gick tillbringades också till stora delar i tjänsten. I lördags hade vi arbetarekommunmöte och ägnade stor del av dagen till viktiga diskussioner inför partikongressen. Vi hade också en del nomineringar att ta ställning till.

Jag fick arbetarekommunens förtroende att bli nominerad till ny ordförande i partidistriktet efter Mats Johansson, det känns hedrande. Frågan avgörs på vår distriktskongress i slutet av april.

Lördagskvällen var jag tillsammans med näringslivschefen på middag med medlemmar för SPR.

Som så många andra föräldrar skaver det lite varstans i mig när jag är borta från barnen för mycket, den här veckan är en sådan, och jag pusslar och vrider och vänder för att försöka lösa det så bra som möjligt. Som så många andra föräldrar oroar jag mig för om logistiken håller.