tisdag 15 januari 2013

Årets första...

Det finns så mycket spännande saker att ta itu med så det blir mest jobb hela tiden. Om jag hade utfärdat nyårslöfte så skulle det nog ha varit att vara lite mer rädd om min och familjens egen tid. Att inte jobba jämt. Men jag ger inga nyårslöfte.

I söndags var jag tillsammans med familjen hela dagen, vi åkte skidor - hör och häpna. En del tycks inte tro mig men här är bildbevis. Även om jag inser att det kan finnas svårigheter att rent tekniskt bevisa att det är jag som åker lift.Idag har vi haft årets första sammanträde med Kommunstyrelsens arbetsutskott, inbjuden var kriminalinspektör Tomas Pärlklo och pratade om organiserad brottslighet i Blekinge.

Igår hade vi årets första ordförandeöverläggning med mycket engagemang och diskussioner. Det nya året har rullat på bra.

Nu börjar det dock bli sent och jag tänker lämna det här kontoret och bege mig hem till familjen.