måndag 26 november 2012

På väg mot äldreboende i Mjällby

Jag vaknade 01.30, plötsligt klarvaken, det var helt omöjligt att somna om. När klockan närmade sig 03 gav jag upp och satte på en film. Den här sömnlösa natten kommer jag få lida för hela veckan.

Har det varit fullmåne? Eller varför blev jag helt vaken?

Jag har inte tid att vara trött. Det är ny dag och ny vecka, agendan är fulltecknad och timmarna susar snabbt förbi.

Måndagen började som alltid, med planeringsmöte med näringslivschef och kommundirektör.

Nu är jag strax på väg till Svalans äldreboende i Mjällby för verksamhetsbesök. Mitt på dagen ska jag träffa ett par som ska vigas längre fram, sen blir det namkommitté och på eftermiddagen åker jag till Karlskrona för att samtala med Mikael Romero som skrivit boken om Tobleroneaffären.