fredag 16 november 2012

Näringslivsdag, verksamhetsbesök och snart disco

Det har varit en mycket bra dag!

Jag tillbringade förmiddagen i Mjällby, på Gläntans gruppboende. Det var en positiv överraskning. Personalen var så nöjda med nästan allting, när jag frågade efter förbättringsområden så påpekade de att Mjällby inte var så centralt. Men sedan konstaterade vi att det finns ju både bank, butiker och konditori i Mjällby. Dessutom går ju bussen till stan varje timme.

Jag kände mig mycket positiv när jag lämnade Gläntan vid lunchtid efter inspirerande samtal med personalen.

Under eftermiddagen hade vi näringslivsdag, även det mycket positivt. Både Stefan Hyttfors och Torkild Sköld gav mig så måna aha-upplevelser, men också skratt. Temat för dagen var framtidstro och det känner jag verkligen.

Nu är det kväll och det är dags att lämna en liten kille på knattedisco.